Un director din Primaria Ploiesti a luat o prima de 400 de milioane de lei

Publicat in Politica 05 Iunie 2015 2493 ori
Google+ WhatsApp
Un director din Primaria Ploiesti a luat o prima de 400 de milioane de lei
Un director din Primaria Ploiesti a luat o prima de 400 de milioane de lei

Un director al unei societati aflate in subordinea Consiliului Local a beneficiat in 2012  de o prima in valoare de 400000000 de lei vechi.

 

Poate a condus foarte bine societatea si a avut un profit considerabil, ar spune unii. NU! Sub conducerea lui Valentin Spanu, fostul director al SC Hale si Piete Ploiesti, societatea a avut in 2011 un profit de 900 de milioane. Adica, Spanu a incasat aproape tot profitul (daca adaugam taxele si impozitele aferente primei).

In  conditiile in care oameni din fosta administratie critica ce se intampla acum la SGU, suntem siguri ca fostul primar Andrei Volosevici si consilierul municipal Gheorghe Sarbu nu au stiut, nu au auzit si nu au vazut ce s-a intamplat in 2011 si 2012 la Hale si Piete.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.