Omar Hayssam: Am avut o ÎNŢELEGERE cu Traian Băsescu. Mi-a promis multe

Publicat in Politica 31 Mai 2015 1413 ori
Google+ WhatsApp
Omar Hayssam: Am avut o ÎNŢELEGERE cu Traian Băsescu. Mi-a promis multe
Omar Hayssam: Am avut o ÎNŢELEGERE cu Traian Băsescu. Mi-a promis multe

Omar Hayssam a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul preşedinte. Sirianul spune că a avut o înţelegere cu Traian Băsescu pentru a-i furniza informaţii foarte importante. Fostul şef al statului i-ar fi promis "multe în schimbul informaţiilor pe care le voia".

 

Omar Hayssam a vorbit, într-un interviu acodat pentru Antenei 3,  despre scrisorile pe care i le-a scris lui Traian Băsescu, dar și despre înțelegerea pe care ar fi avut-o cu fostul șef al statului.

Sirianul a dezvăluit că i-a scris 10 scrisori fostului şef al statului pentru că nu voia să moară în închisoare și că nu vrea nici acum. Acesta mai spune că a avut "o înţelegere" cu Băsescu şi că acesta "i-a promis multe" în schimbul informaţiile pe care le cerea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.