Premierul VICTOR PONTA face dezvăluiri foarte interesante

Publicat in Politica 25 Mai 2015 Actualizat: 25 Mai 2015 2274 ori
Google+ WhatsApp
Premierul VICTOR PONTA face dezvăluiri foarte interesante
Premierul VICTOR PONTA face dezvăluiri foarte interesante

Premierul Victor Ponta a arătat, luni, că în cei trei ani de guvernare social-democrată au fost create 231.000 de noi locuri de muncă, iar numărul salariaților este, în prezent, de peste 4,5 milioane.

 

"În cei trei ani de guvernare social-democrată în România s-au creat 231.000 de noi locuri de muncă (nu doar parțiale, ci stabile). Cu peste 4,5 milioane de salariați am atins din nou nivelul pre-austeritate (2009), iar rata șomajului a scăzut la un minim de 6,5%. Direcția este bună, dar nu trebuie să ne oprim aici!", a scris Ponta, pe Facebook, citând o statistică a INS.

Premierul a mai susținut că reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, reducerea TVA la alimente la 9%, dar și schemele de ajutor de stat și din fonduri europene pentru subvenționarea creării de noi locuri de muncă "vor dinamiza piața muncii în continuare!".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.