Ponta: Mai stau la guvernare 10-15 ani până vor face Internele şi ANAF o bază de date comună cu amenzi

Publicat in Politica 13 Mai 2015 1325 ori
Google+ WhatsApp
Ponta: Mai stau la guvernare 10-15 ani până vor face Internele şi ANAF o bază de date comună cu amenzi
Ponta: Mai stau la guvernare 10-15 ani până vor face Internele şi ANAF o bază de date comună cu amenzi

Victor Ponta a declarat că s-a hotărât să mai stea "încă 10-15 ani" la guvernare, până vor reuşi Ministerul de Interne şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală să realizeze o bază de date comună cu amenzile rutiere.

 

Premierul Victor Ponta s-a arătat nemulţumit de faptul că nu există o bază comună a Ministerului de Interne şi ANAF privind amenzile rutiere.

"M-am hotărât să mai stau încă 10-15 ani la guvernare. Cam în atâta timp le va ajunge celor de la Interne cu cei de la ANAF să facă o bază comună cu amenzile de circulaţie. Domnule, cum, e posibil în secolul XXI să nu poţi să intru într-o bază de date, să-mi spună cine a luat amendă ? Bănuiam că nu e ceva atât de complicat tehnologic încât să ai o singură bază de date între Poliţie şi... Domnule, spune-mi şi mie cine a luat amendă, de radar, de ce-o fi, de parcare... Nu se poate, dom'le!", a spus Ponta înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică.

Primul-ministru a precizat că dacă i-ar cere vicepriministrului Gabriel Oprea să le introducă pe agenda şedinţei de guvern, în şapte zile ar putea exista actele normative pentru o astfel de bază de date.

"Nu suntem o ţară aşa mică, cum e America, suntem mai mare, e mai complicat", a completat glumind premierul.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.