STENOGRAME EXPLOZIVE. Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director

Publicat in Politica 11 Mai 2015 668 ori
Google+ WhatsApp
STENOGRAME EXPLOZIVE. Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director
STENOGRAME EXPLOZIVE. Lider PNL: Deja amantele au pregătite locurile de director

Un lider local al vechiului PNL detonează bomba în partid. El le spune liderilor naționali ai vechiului PNL (Gorghiu, Atanasiu, Petrache) că în teritoriu deja s-au stabilit directorii pentru când PNL va prelua guvernarea și că el personal a auzit de tot felul de amante (pronunță și nume) care deja au locuri pregătite de directori în deconcentrate.

 

Declarațiile au fost făcute de un lider PNL Bistrița în plin scandal Nichita:

"Stiți cum suntem noi acum? Ca doi oameni care se iau și tot timpul neamurile mele, neamurile tale, deci neamurile noastre. Cred că doar noi alimentăm diferența asta între noi. Trebuie să alegem pe care îi mai bun… și candidat de primar indifferent că e fostul PD, poate să vină unul de la țărăniști sau să ne gândim doar că trebuie să câșitigăm. Și toată tevatura asta acum… noi trebuie să ne gândim că în 2016 să ajungem la guvernare și toți ne gândim cum să ne aranjăm neamurile în 2016. Păi eu zic cum să alegem să câștigăm alegerile din 2016 și apoi vedem noi cum ne-om aranja prietenii și neamurile. Că dacă gândim așa, eu ca un vechi liberal nu mai votez, nu mă mai duc la vot. Dacă eu de acum aflu că director acolo o să fie ăla pentru că e prietem cu viitorul președinte al PNL Bistrița, director acolo o să fie soția ăluia că ăla e prieten cu nu știu cine. Eu m-am săturat de chestiile astea pentru că de 25 de ani numai asta facem – ori noi ori PSD-ul cum ajungem la guvernare ne aranjăm neamurile. Nu contează că unul e mai bun decât altul – de ce a ajuns acolo director în deconcentrate? Aud că director nu stiu unde e amanta lui Popescu. (râsete în sală) Pe Popescu el l-a făcut vicepreședinte."

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.