Alegeri interne în PSD. TSD se implică în Prahova

Publicat in Politica 05 Mai 2015 Actualizat: 05 Mai 2015 2089 ori
Google+ WhatsApp
Alegeri interne în PSD. TSD se implică în Prahova
Alegeri interne în PSD. TSD se implică în Prahova

In toate structurile Partidului Social Democrat din judet si din tara s- au demarat procedurile de alegeri interne, asa cum prevede Statutul.

 

"Tinand cont ca ne aflam intr-un an preelectoral important, este vital pentru partid ca toate aceste reasezari de forte din interior sa se faca asa cum e statutar.

Speram ca toate sedintele de alegeri din organizatiile locale PSD Ploiesti sa respecte litera Statutului PSD, concretizandu-se prin alegerea de tineri in fruntea organizatiilor. Articolul 43, alin (3) din Statutul PSD prevede: “In organele de conducere ale partidului de la toate nivelurile se recomanda reprezentarea unui numar de femei, tineri si pensionari, proportional cu ponderea acestora in partid, respectiv 30% pentru femei, 25% pentru tineri si 10% pentru pensionari, din numarul membrilor organelor de conducere”

De implicarea noastra in spatiul decizional si de o mai mare deschidere a tineretului catre semeni depinde in buna parte si schimbarea PSD-ului, asa cum ne-o dorim noi, dar si alegatorii", se arată într-un comunicat al TSD.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.