Victor Ponta, la final de bilanţ: USL a promis premier PSD şi preşedinte PNL şi ne-am ţinut de cuvânt

Publicat in Politica 28 Aprilie 2015 502 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta, la final de bilanţ: USL a promis premier PSD şi preşedinte PNL şi ne-am ţinut de cuvânt
Victor Ponta, la final de bilanţ: USL a promis premier PSD şi preşedinte PNL şi ne-am ţinut de cuvânt

Victor Ponta a afirmat, la marcarea a trei ani de la căderea Guvernului Ungureanu şi învestirea sa în fruntea Executivului, că partidul său s-a ţinut de cuvânt după ce a promis, prin proiectul USL, că România va avea preşedinte PNL şi premier PSD.


Victor Ponta a încheiat într-un ton glumeţ bilanţul celor trei ani în care a condus Guvernul. În încheierea evenimentului organizat de PSD la Palatul Parlamentului, Victor Ponta a prezentat un slideshow pe care l-a explicat cu umor: "Mi-am permis la final să fac şi două slide-uri un pic mai glumeţe. Dacă veţi aprecia acest lucru, o să văd. În primul rând, am vrut să spun că USL a promis premier de la PSD şi preşedinte de la PNL şi ne-am ţinut de cuvânt. Şi am mai promis ceva: Băsescu şi Udrea la închisoare! Parţial realizat", a încheiat Ponta bilanţul celor trei ani de guvernare.

În prima imagine era prezentat preşedintele Klaus Iohannis, fost lider al PNL, alături de premierul Victor Ponta, cu următorul text: "USL a promis premier de la PSD preşedinte de la PNL".

La momentul formării USL, pentru funcţia de preşedinte al ţării era anunţat Crin Antonescu, cel care conducea atunci PNL.

În cel de-al doilea slide, au fost prezentate o fotografie cu Elena Udrea încătuşată şi o fotografie cu fostul preşedinte Traian Băsescu, cu textul: "USL a promis - Băsescu şi Udrea la închisoare. Parţial realizat!"

Slide-urile respective au fost afişate şi pe contul de Facebook al premierului.

Cu această ocazie, Victor Ponta a prezentat în timpul evenimentului, pe lângă un discurs, și câteva clipuri video cu ceea ce a numit regimul Băsescu-MRU-Predoiu.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office