Sebastian Danielescu nu mai este vicepreședinte al CJ Prahova: "Ma intorc la Directia Silvica"

Publicat in Politica 23 Aprilie 2015 1401 ori
Google+ WhatsApp
Sebastian Danielescu nu mai este vicepreședinte al CJ Prahova: "Ma intorc la Directia Silvica"
Sebastian Danielescu nu mai este vicepreședinte al CJ Prahova: "Ma intorc la Directia Silvica"

Încurcate sunt căile Domnului! Astăzi, la Curtea de Apel Ploieşti s-a judecat recursul la sentinţa prin care prin care care Danielescu a fost repus în funcţie de Secţia Contencios Administrativ. Potrivit instanţei, începând de astăzi Sebastian Danielescu nu mai este vicepreşedinte, informeaza Observatorul Prahovea,

Situaţie fără precedent la Consiliul Judeţean Prahova. Un vicepreşedinte al CJ, revenit în funcţie ca urmare a unei sentinţe executorii, a aflat că nu mai este vicepreşedinte, ca urmare a unei noi decizii a instanţei. Cauza a fost retrimisă spre judecare, dar hotărârea prin care a revenit la serviciu a fost clasată. Danielescu a pierdut mandatul de vicepreşedinte al CJ Prahova în august anul trecut. Acesta a contestat hotărârea de Consiliu Judeţean la Secţia de Contencios Administrativ şi a solicitat suspendarea actului administrativ până la judecarea pe fond a cauzei, iar instanţa a decis suspendarea hotărârii, sentinţă prin care a revenit la serviciu în urmă cu câteva săptămâni. Astăzi, la Curtea de Apel Ploieşti, procesul a luat o nouă întorsătură. Instanţa a decis retrimiterea cauzei la rejudecare, dar a clasat şi vechea decizie, noteaza sursa citata.

„Am aflat că de astăzi nu mai sunt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Cauza a fost trimisă spre rejudecare, iar prima sentinţă, care era executorie, a fost trimisă la rejudecare”, a declarat pentru observatorulph.ro Sebastian Danielescu.

Acesta a adaugat ca ”mâine voi lichida situația la Consiliul Județean Prahova și mă voi întoarece la Direcția Silvică Prahova“.

Mâine, la Tribunalul Prahova, se judecă pe fond anularea actului administrativ prin care Danielescu a fost eliberat din funcţie in august 2014. Iată decizia de la Curtea de Apel Ploieşti:

23.04.2015 Ora estimata: 09:00

Complet: 1 COM R

Tip solutie: cu casare

Solutia pe scurt: Admite recursul. Casează sentinţa şi trimite cauza spre rejudecare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică.

Document: Hotarâre  1202/2015  23.04.2015

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office