Alina Bica, eliberată din penitenciar: Sunt o femeie de succes în continuare. Nu am ce să-mi reproşez

Publicat in Politica 22 Aprilie 2015 950 ori
Google+ WhatsApp
Alina Bica, eliberată din penitenciar: Sunt o femeie de succes în continuare. Nu am ce să-mi reproşez
Alina Bica, eliberată din penitenciar: Sunt o femeie de succes în continuare. Nu am ce să-mi reproşez

Alina Bica, fostul procuror şef DIICOT, a fost eliberată, marţi, din Penitenciarul Târgşor şi va fi plasată în arest la domiciliu. Fosta şefă DIICOT a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu. 

 

Alina Bica a ieşit din Penitenciarul Târgşor marţi după-amiază, în jurul orei 18.30, după şase luni în care s-a aflat în arest preventiv pentru mai multe acuzaţii de corupţie.

Alina Bica a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de soţul ei, dar şi de avocata Laura Voicu. Fostul procuror-şef DIICOT va fi plasat în arest la domiciliu, ca urmare a unei decizii a ICCJ, în dosarul ANRP 2. Hotărârea de marţi vine după ce o altă instanţă acceptase ca Alina Bica să fie judecată în stare de arest la domiciliu în dosarul ANRP 1.

"Nu a fost bine, dar am un singur mesaj. Aş dori doar să mulţumesc acelor puţini oameni care au avut şi nobleţea sufletească, şi profesionalismul necesar să îmi acorde prezumţia de nevinovăţie şi să nu vorbească tot soiul de lucruri necunoscute şi neadevărate la televizor. Pentru asta vreau să le mulţumesc. Mai departe, ne vedem în sala de judecată şi poate cineva o să mă audă şi pe mine. De vreme ce poţi să ieşi din puşcărie fără denunţuri şi să pleci capul când nu ai făcut lucruri, eu chiar am încredere în sistemul de justiţie. Eu am rămas plăcut surprinsă de ce am găsit aici, din perspectiva modului de organizare al penitenciarului, regulile care sunt înăuntru, profesionalismul oamenilor de aici. Acum nu doresc nimănui să vină să vadă că ceea ce spun e adevărat. Nu am ce să-mi reproşez. Sunt o femeie de succes în continuare", a declarat Alina Bica, la ieşirea din penitenciar.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office