Traseul banilor de la HIDRO la PNL Prahova

Publicat in Politica 09 Aprilie 2015 Actualizat: 09 Aprilie 2015 3609 ori
Google+ WhatsApp
Traseul banilor de la HIDRO la PNL Prahova
Traseul banilor de la HIDRO la PNL Prahova

Patronul firmei de construcţii Nicons, firmă apropiată de PNL Prahova, a făcut un denunţ în care a explicat traseul banilor către formaţiunea politică.

 

Firma Nicons este asociată cu firma Indserv al cărui administrator şi asociat este Mihai Coman, fost angajat Hidro Prahova pe funcţia de consilier al directorului general Dumitru Pantea.

Se pare că Nicons şi Indserv lucrau împreună la licitaţia pentru contractul de lucrări având ca obiect "Extindere reţele de canalizare în oraşul Comarnic".

Patronul firmei Nicons, Eugen Văsâi, a povestit în denunţ că a fost adus de Coman să lucreze la Hidro Prahova, pe vremea când acesta era consilierul lui Pantea.

Întrucât ambii erau membri PNL, aceştia au sponsorizat campaniile partidului.

DNA anchetează sponsorizările primite de PNL Prahova din 2011 şi până în prezent. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre suspiciuni că banii din şpăgile din dosarul Hidro Prahova ar fi ajuns şi în conturile liberalilor. Procurorii au cerut până acum mai multe documente. 

Procurorii DNA Ploieşti au mers, joi, la sediul PNL Prahova, de unde au ridicat mai multe documente legate de sponsorizările primite de organizaţie în campaniile din perioada 2011-2015.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.