IMAGINI BOMBĂ cu Gigi Becali pe Muntele Athos VIDEO

Publicat in Politica 07 Aprilie 2015 990 ori
Google+ WhatsApp
IMAGINI BOMBĂ cu Gigi Becali pe Muntele Athos VIDEO
IMAGINI BOMBĂ cu Gigi Becali pe Muntele Athos VIDEO

Gigi becali a plecat la Muntele Athos imediat după ce a fost eliberat condiţionat.

 

Gigi Becali a declarat, după primul pelerinaj la Muntele Athos, că viața i s-a schimbat. Într-una dintre călătoriile lui, Gigi Becali a urcat, alături de Ionuț Luțu, dar și de călugări și însoțitori, la pas până la mănăstire, oferind, pe aleile întortocheată, un adevărat spectacol. A mâncat brânză, cartofofi prăjiți, dar a și glumit.

Gigi Becali a plecat spre Muntele Athos la trei zile după ce a fost eliberat condiţionat. Acesta a mers să se reculeagă înainte de Paşte, aşa cum a făcut-o în fiecare an, înainte de a intra în închisoare.

"Îmi e dor de călugări, acolo sînt fraţii mei. Îmi era dor. Şi cînd eram în temniţă mă gîndeam la ei. Mă duc să mă rog pentru România, pentru oamenii de aici. Acolo te rogi pentru toată lumea", a spus Gigi Becali înainte de a plecat din ţară.

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office