Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după întâlnirea cu delegaţia SUA: IT-ul, pe lista de priorităţi

Publicat in Politica 30 Martie 2015 386 ori
Google+ WhatsApp
Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după întâlnirea cu delegaţia SUA: IT-ul, pe lista de priorităţi
Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook după întâlnirea cu delegaţia SUA: IT-ul, pe lista de priorităţi

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook după întâlnirea cu delegaţia americană condusă de Michael Turner că îşi doreşte ca domenii precum IT-ul, energia şi infrastructura strategică să se afle pe lista de priorităţi a investitorilor din Statele Unite. Totodată, şeful statului a adăugat că îşi doreşte ca "Statele Unite ale Americii să se afle printre primii 10 investitori străini din România".

 

Președintele Klaus Iohannis a participat luni, la Forumul "Noi Perspective ale Parteneriatului Strategic Statele Unite - România", organizat la BCU, eveniment la care a fost prezent şi congresmenul Michael Turner, copreşedinte al grupului de prietenie pentru România din Congresul Statelor Unite ale Americii.

"Am spus delegației americane conduse de Michael Turner, co-președintele Grupului de Prietenie pentru România din Congresul SUA, că ne dorim ca Statele Unite ale Americii să se afle printre primii 10 investitori străini din România", scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Klaus Iohannis a adăugat că România doreşte ca dialogul politic şi colaborarea cu SUA să continue şi să se diversifice în toate domeniile de cooperare.

"Pentru aceasta, putem pleca de la potențialul incontestabil al țării noastre, care are oameni bine pregătiți și creativi şi de la avantajele conferite de poziția noastră geostrategică. Domenii precum energia, infrastructura strategică, IT-ul ar trebui să fie prezente pe lista scurtă de priorități a investitorilor americani în România.

Astfel Parteneriatul Strategic România - Statele Unite ale Americii va veni în întâmpinarea așteptărilor cetăţenilor, va contribui la crearea de noi locuri de muncă şi la îmbunătățirea nivelului de trai", a spostat Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.