TEROARE pentru Băsescu! Informaţia extrem de importantă care nu-l mai scapă de puşcărie

Publicat in Politica 30 Martie 2015 2020 ori
Google+ WhatsApp
TEROARE pentru Băsescu! Informaţia extrem de importantă care nu-l mai scapă de puşcărie
TEROARE pentru Băsescu! Informaţia extrem de importantă care nu-l mai scapă de puşcărie

După ce zilele trecute au apărut informații potrivit cărora ar exista o serie de imagini compromițătoare pentru Traian Băsescu, legate de dosarul lui Bercea Mondial, Oana Stancu i-a adresat duminică seară la Antena 3 o întrebare-cheie avocatului Pavel Abraham, cel care îl reprezintă pe Florin Anghel.

 

Potrivit jurnalistului Antena3, procurorii ar fi lansat pe surse informația că pe înregistrările lui Sandu Anghel, Mircea Băsescu declara că i-a dat 300.000 de euro lui Traian Băsescu.

„Există o informație extrem de importantă care vine dinspre Parchet. Dacă este una greșită, vă rog să mă iertați că vă forțez mâna, dar să îmi spuneți dacă este așa sau nu. Există informația că într-una dintre interceptările pe care familia lui Sandu Anghel le-a pus la dispoziția procurilor, domnul Mircea Băsescu spune că i-a dat explicit lui Traian Băsescu 300.000 euro. Este sau nu așa, domnule general? Vă rog să ne spuneți acest lucru”, a precizat duminică seară jurnalistul Antena3, Oana Stancu.

„Nu știu. Eu nu am auzit așa ceva. Eu pot să vă spun doar că procurorii sunt în posesia unor înregistrări pe care eu nu le-am văzut. Nici nu confirm, dar nici nu infirm informația, dar discuții au fost legate de aceste elemente. Nu m-aș putea pronunța la sumă. Sunt dovezi pe care nu le-am văzut. Rămâne să vedem”, a replicat avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.