Preşedintele PNL Alina Gorghiu, afaceri cu fiul unui inculpat din dosarul Microsoft

Publicat in Politica 26 Martie 2015 1920 ori
Google+ WhatsApp
Preşedintele PNL Alina Gorghiu, afaceri cu fiul unui inculpat din dosarul Microsoft
Preşedintele PNL Alina Gorghiu, afaceri cu fiul unui inculpat din dosarul Microsoft

Problemele copresedintelui PNL Alina Gorghiu par sa nu se mai termine de cand Dan Sova a sugerat ca ar avea o implicare in afacerea dintre Turceni-Rovinari si Electrica. Aceasta informatie a scos la lumina un aspect care putini si-l amintesc.

 

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft. Alina Gorghiu si Gabriel Stefan au detinut fiecare cate 20% din actiunile la o firma de consultanta, Mec Media SRL. Ulterior aceasta a devenit "Green Energy" si a inceput sa cumpere energie ieftina tocmai de la Complexul Turceni-Rovinari. Este posibil insa ca la momentul inceperii acestor afaceri cu energie, ALina Gorghiu sa nu mai fi facut parte din firma pentru ca nu a putut plati o majorare de capital.

"Green Energy, firma lui Gabriel Ste­fan, fiul lui Pinalti, cumpara energie ieftina de la Complexul Turceni si Hidroelectrica. La sfarsitul lui iulie 2003 se infiinta in Bucuresti firma Mec Media SRL, care avea ca patron pe Eduard-Marius Ciucu. Doi ani mai tarziu, o parte din partile sociale ale firmei care avea ca obicet de activitate consultanta au fost transferate catre Alina Stefania Gorghiu. Astfel, in iulie 2005, structura firmei MEC Media era urma­toarea: Eduard-Ma­rius Ciucu, Gabriel Stefan, An­drei-George Ursarescu, Alina-Stefania Gorghiu si Aurel Roman, toti cu cate 20%. Andrei Ursarescu s-a in­dra­gostit de tanar de afacerile cu ener­gie, pentru ca la numai 16 ani, in 2003, avea activitati in domeniu. Ursarescu este fiul fostului deputat Do­rinel Ursarescu. Atunci cand au pre­luat partile sociale, noi patroni au decis si modificarea numelui. Astfel, Mec Media a devenit Green Energy.

In septembrie 2005, Gorghiu s-a decis sa iasa din structura Green Energy, neavand bani sa participle la o majorare de capital a firmei, partile ei sociale fiind preluate de Alexandru Petrisor Dragoiu, care lucra pentru Rosal Grup al lui Silviu Prigoana", se arata intr-o ancheta a Jurnalului National inca din 2012.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.