Întâlnire de taină între Dinu Pescariu şi Stelian Gheorghe, denunţători în dosarele Microsoft şi ANRP

Publicat in Politica 25 Martie 2015 1993 ori
Google+ WhatsApp
Întâlnire de taină între Dinu Pescariu şi Stelian Gheorghe, denunţători în dosarele Microsoft şi ANRP
Întâlnire de taină între Dinu Pescariu şi Stelian Gheorghe, denunţători în dosarele Microsoft şi ANRP

Dinu Pescariu tocmai a aflat că DNA a renunţat la acuzaţiile împotriva sa în dosarul Microsoft, la numai câteva zile după o întâlnire de taină avută cu Stelian Gheorghe, un alt personaj care i-a înfundat pe Dorin Cocoş şi Elena Udrea prin denunţuri în faţa procurorilor.

 

Dinu Pescariu şi Stelian Gheorghe, zis "Stelu", au fost surprinşi de paparazzi la o întâlnire pe care sperau să o ţină secretă, potrivit cancan.ro. Întrevederea este suspectă, mai ales că atât Pescariu, cât şi Stelu sunt denunţători în două dintre cele mai răsunătoare dosare de corupţie din ultimii ani, Microsoft, respectiv ANRP.

Cei doi s-au întâlnit într-o clădire de birouri de pe strada Atena, deţinută de Remus Truică. Dacă Stelu a venit la întrevedere îmbrăcat în costum, ca un afacerist care se respectă, Dinu Pescariu, fost tenisman, a preferat o ţinută sport. Cei doi au intrat separat în clădirea de pe strada Atena şi au plecat la fel, amândoi încruntaţi şi atenţi la tot ce mişcă în jurul lor.

Dinu Pescariu a fost acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă în dosarul Microsoft, dar procurorii au renunţat la acuzaţii după ce acesta a colaborat cu anchetatorii, după ce in urma cu aproape 11 ani a intermediat mita catre mai multe firme de software şi oficiali ai statului.

"Stelu", cel despre care se spune că ar fi fost "sageata" lui Dorin Cocos in despagubirile de la ANRP intermediate de Elena Udrea si Alina Bica, este trimis în judecată sub control judiciar în dosarul ANRP. Ca beneficiar al despăgubirilor, Stelian Gheorghe este acuzat de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.