Dumitru Pantea, DIRECTOR de 7 ani la HIDRO Prahova, minte și se dezice de ILEGALITĂȚILE din instituția sa

Publicat in Politica 20 Martie 2015 Actualizat: 20 Martie 2015 3626 ori
Google+ WhatsApp
Dumitru Pantea, DIRECTOR de 7 ani la HIDRO Prahova, minte și se dezice de ILEGALITĂȚILE din instituția sa
Dumitru Pantea, DIRECTOR de 7 ani la HIDRO Prahova, minte și se dezice de ILEGALITĂȚILE din instituția sa

Consilierul local liberal Ionuţ Ionescu, angajat al S.C. Hidro Prahova S.A., firmă condusă încă de directorul Dumitru Pantea, a fost reţinut de procurorii DNA, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită în derularea unor contracte pe fonduri europene. Procurorii au cerut instanței arestarea preventivă a fostului manager al Unităţii de Implementare a Proiectului de la Hidro.

 

Angajatul lui Pantea este acuzat că a pretins sume de bani firmei câștigătoare a licitației pentru contractul de lucrări cu finanţare europeană având ca obiect „Reabilitare şi extindere SEAU în oraşele Sinaia, Breaza – STAP în oraşele Comarnic şi Sinaia, judeţul Prahova”. Aceste sume de bani au fost pretinse de inculpat pentru a sprijini firmele respective pe parcursul derulării contractului, prin prisma atribuţiilor de serviciu pe care le avea în calitatea deţinută.

Ceea ce nu înțelegem este cum Pantea se află încă în libertate, în timp ce subordonatul lui este reținut cu propunere de arestare preventivă pentru niște fapte comise în ograda domnului director. 

Pantea se află la conducerea Hidro Prahova de 7 ani și ne este greu să credem că dumnealui nu știa ce se petrece în instituția pe care o coordona și în care și-a numit toți oamenii în funcții cheie. Mai mult, directorul Dumitru Pantea este cel care aproba toate subcontractările aranjate de Ionuț Ionescu.

Potrivit surselor noastre, Ionuț Ionescu a fost doar o mică piesă din angrenajul HIDRO, iar directorul Pantea a știut de aceste "intelegeri" și le-a aprobat, prima data, verbal, într-o excursie în străinătate în care a mers însoțit de secretara sa personală.

Pantea și-a dat DEMISIA din funcția de director al Hidro și a anunțat că a luat decizia de a rămâne în funcţie încă 60 de zile, conform clauzei din contractul de management pe care l-a semnat la preluarea postului de director general.

Vom reveni cu AMĂNUNTE despre directorul HIDRO PRAHOVA

CITEȘTE ȘI Dezvăluiri EXCLUSIVE despre directorul demisionar de la Hidro Prahova, Dumitru Pantea

FOTO: Dumitru Pantea și secretara personală

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.