Mesajul INCREDIBIL al Elenei Udrea

Publicat in Politica 09 Martie 2015 1070 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul INCREDIBIL al Elenei Udrea
Mesajul INCREDIBIL al Elenei Udrea

Elena Udrea se simte abuzată pentru că stă în arest preventiv. Este mesajul pe care fosta şefă PMP l-a transmis prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir. 


Elena Udrea a lansat un nou atac la adresa magistraţilor care au trimis-o după gratii. Prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir, Udrea a susţine că este victima unui abuz.

"Elena m-a rugat să vă transmit "La mulţi ani!". M-a sunat ieri şi mi-a promis că sună şi azi. Ea este puternică şi demnă. Nu vrea sub nicio formă să ne arate suferinţa prin care trece. Doar subliniază ori de cate ori poate, abuzul arestului preventiv. Nu doar pentru ea ci pentru toate femeile şi nu numai, care trebuie să suporte acest tratament. Elena se află acolo fără probe, doar în baza unor denunţuri iar judecatorii nu au dorit să fie judecată în libertate, sau măcar în arest la domiciliu. Au decis că probatoriul procurorilor este suficient", a scris Ruxandra Dragomir la Facebook.

Mesajul Elenei Udrea vine după ce, în urmă cu o zi, fosta şefă a PMP i-a atacat pe judecătorii care au decis menţinerea arestului preventiv pentru fostul ei soţ, Dorin Cocoş. Udrea a scris pe Facebook că singura vină a acestuia a fost că s-a căsătorit cu ea. 

"După ce DNA şi ÎCCJ s-au opus punerii în libertate, se poate spune că, într-adevăr, principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că „a fost căsătorit cu Elena Udrea", este mesajul apărut pe Facebook-ul Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost arestată preventiv pe 25 februarie, în dosarul Gala Bute.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.