Campionul national la vot multiplu a votat, azi, la Ploiesti

Publicat in Politica 06 Decembrie 2009 Actualizat: 06 Decembrie 2009 949 ori
Google+ WhatsApp
Campionul national la vot multiplu a votat, azi, la Ploiesti
Campionul national la vot multiplu a votat, azi, la Ploiesti
Alexandru Grama, moldoveanul care, din 2004 încoace, se ocupă cu votul multiplu, a votat în această dimineaţă şi la Ploieşti. El a plecat ulterior spre comuna Strejnic.
Grama are 35 de ani, e din Piatra Neamţ şi vrea să demonstreze cum pot fi fraudate alegerile fără ca vinovaţii să fie traşi la răspundere. El a devenit celebru pe 28 noiembrie 2004, când s-a autodenunţat după ce-a votat de trei ori la secţii diferite din Iaşi. "După ce depun buletinul de vot, pe actul de identitate mi se aplică autocolantul cu menţiunea Votat. Trec pe o foaie de hârtie secţia, dezlipesc autocolantul şi-l lipesc pe foaie. Tot aşa voi proceda şi la alte secţii, iar după terminarea alegerilor merg şi anunţ poliţia despre ce am făcut. N-am păţit nimic în 2004. Am fost anchetat vreo 10 ore pentru că am încălcat legea privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor. Nu am vrut decât să demonstrez românilor că alegerile pot fi foarte uşor fraudate. Prima dată, mi-am exprimat votul corect, iar la celelalte două secţii mi-am autoanulat votul, ştampilând în dreptul mai multor partide. Dacă nu mă autodenunţam, nu mă căuta nimeni să mă întrebe de sănătate", spune Grama. Azi, Grama a mai votat de trei ori în Bucureşti. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.