PDL Prahova acuza PSD de turism electoral in judet

Publicat in Politica 06 Decembrie 2009 Actualizat: 06 Decembrie 2009 882 ori
Google+ WhatsApp
PDL Prahova acuza PSD de turism electoral in judet
"În localitatea prahoveană Vărbila, grupuri organizate de cetăţeni de etnie romă au fost mobilizaţi pentru a vota multiplu. Un scuter umbla în faţa coloanei, pentru a scoate lumea la poartă şi, din câte se pare, pentru a asigura de organele legii sau de alţi observatori care ar fi putut monitoriza ilegalitatea. După scuter, un autoturism Audi, cu număr de înmatriculare CA 0439 AY, şi un autoturism Aro, cu număr de înmatriculare PH-02-MLX, transporta lumea la vot de la Vărbila la Urlaţi şi de la Urlaţi la Vărbila. Aveţi  în attach fotografii cu acest incident", scrie PDL Prahova într-un comunicat de presă. 
 
Alte plângeri ale PDL Prahova: 
  • Ploieşti, Secţia 75 - o femeie împarte sacoşe cu sigla PSD
  • Măgurele - Viceprimarul PDL al comunei Măgurele a fost lovit de un autoturism Dacia Logan cu numărul de înmatriculare PH 28 YEG în momentul în care încerca să-i oprească pe ocupanţii maşinii din împărţirea de produse alimentare de către PSD. 
  • Gorgota - Distribuţie de produse alimentare PSD organizată de patronul fabricii de alcool din localitate. 
  • Cornu de Jos - După slujba de la biserică, PSD a împărţit pungi cu produse alimentare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.