Victor Ponta: Cumnatul meu va plăti, dacă a făcut ceva ilegal. I-am cerut iertare mamei mele VIDEO

Publicat in Politica 18 Februarie 2015 611 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta: Cumnatul meu va plăti, dacă a făcut ceva ilegal. I-am cerut iertare mamei mele VIDEO
Victor Ponta: Cumnatul meu va plăti, dacă a făcut ceva ilegal. I-am cerut iertare mamei mele VIDEO

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, în legătură cu scandalul de corupţie în care este implicat cumnatul său, că acesta va plăti dacă a făcut ceva ilegal. Totodată, Ponta a spus că şi-a cerut iertare mamei sale pentru calomniile pe care a trebuit să le suporte din partea unui post de televiziune.


"Dacă a făcut ceva ilegal, cumnatul meu va plăti pentru asta. Eu nu voi juca o secentă de prost gust cu 'între justiţie şi fratele meu, aleg justiţia'. Nu voi face aşa ceva", a declarat Victor Ponta făcând trimitere la o declaraţie a lui Traian Băsescu legată de scandalul în care este implicat fratele său, Mircea.

Întrebat dacă are de gând să demisioneze din fruntea Guvernului, în condiţiile în care anul trecut a cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu după arestarea lui Mircea Băsescu, Victor Ponta a răspuns: "Eu nu numesc magistraţi şi nu am nici o atribuţie în domeniul justiţiei".

Ponta s-a arătat însă dezamăgit de implicarea numelui mamei sale în acest scandal. "I-am cerut iertare mamei mele care, după 72 de ani în care nici un vecin nu i-a reproşat nimic, a fost porcăită şi făcută în toate felurile la un post TV. După 72 de ani de viaţă onestă, a devenit cel mai rău om din lume şi acum mă simt vinovat faţă de ea. Ea nici măcar nu a fost chemată la DNA (...) Au implicat-o nişte indivizi care se ocupă de evaziune fiscală în presă în condiţiile în care procurorii au fost corecţi şi au spus că mama mea nu are nici o legătură cu această cauză", a spus Victor Ponta.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.