Gigi Becali şi Ioan Becali, RUPTURĂ DEFINITIVĂ. Replici MAFIOTE în ÎNCHISOARE

Publicat in Politica 18 Februarie 2015 1419 ori
Google+ WhatsApp
Gigi Becali şi Ioan Becali, RUPTURĂ DEFINITIVĂ. Replici MAFIOTE în ÎNCHISOARE
Gigi Becali şi Ioan Becali, RUPTURĂ DEFINITIVĂ. Replici MAFIOTE în ÎNCHISOARE

Gigi Becali şi Ioan Becali s-au certat din nou, iar ruptura pare să fie definitivă.

 

"Nu îşi mai vorbesc deloc, sînt foarte supăraţi unul pe celălalt! Victor Becali este la mijloc, încearcă să îi împace. Machedonii sînt orgolioşi, nu cedează deloc. Iar situaţia se agravează cînd e vorba de familia lor", au precizat sursele Fanatik.

Prietenia celor două fete mari ale celor doi veri este motivul scandalului. Discuţiile dintre cele două fete au ajuns la urechile părinţilor, în urma cărora s-au pornit reproşurile.

"Gigi Becali a aflat că fata lui Ioan Becali îi spune Teodorei să se mărite, este timpul să facă acest pas din moment ce îl iubeşte pe băiat. Când a auzit că fata sa este îndrumată să se mărite şi să se treacă peste cuvântul său, Gigi i-a transmis lui Ioan Becali să îşi ţină fata deoparte de Teodora", au precizat sursele din anturajul verilor Becali.

Nemulţumirile şi acuzele între cei doi au degenerat, ajungându-se să fie trimise, prin scrisori şi mesageri, ameninţări mafiote: "Noi nu avem de unde să ştim ce scria în acele scrisori. Ştim doar ce au spus ei. Ioan Becali i-ar fi transmis la un moment dat lui Gigi Becali că, dacă se ia de familia lui, îl termină. Să nu îi mai acuze fata că are influenţe proaste asupra Teodorei. Cert este că s-a ajuns la vorbe urâte, la mesaje cu tentă de mafioţi".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.