'Udrea la nevoie o sa-l toarne pe Basescu. Are probe. S-ar intampla mari nenorociri'

Publicat in Politica 04 Februarie 2015 1328 ori
Google+ WhatsApp
'Udrea la nevoie o sa-l toarne pe Basescu. Are probe. S-ar intampla mari nenorociri'
'Udrea la nevoie o sa-l toarne pe Basescu. Are probe. S-ar intampla mari nenorociri'

Elena Udrea l-ar turna la DNA si pe fostul presedinte Traian Basescu - aceasta este parerea avocatului care se arata dispus sa o apere in instanta, dupa ce Udrea s-a plans ca nu stie cine ar vrea sa o faca.

 

Generalul Pavel Abraham este convins de asemenea ca Elena Udrea are probe pentru ca "nu-i femeie proasta" si a asistat la multe discutii. El considera ca denunturile bazate pe probe sunt singura ei sansa de a scapa de acuzatiile care i se aduc, sau macar de a se alege cu o pedeapsa mai usoara.

"Elena Udrea are puţine şanse să scape, dar poate face denunţuri care o vor ajuta substanţial, denunţuri cu probe, şi cred că are aşa ceva, că nu-i femeie proastă. Dacă există infracţiunea, în cazul în care face un denunţ, se reduc limitele pedepsei la jumătate din ceea ce este prevăzut de lege. Oricum noi suntem ţara delaţiunii generalizate. Dacă torni pe cineva, îţi negociezi libertatea. Sunt cazuri în care o toarnă pe maică-sa, îl toarnă pe taică-su, am ajuns rău, morala e la pământ.

La nevoie, Udrea o să-l toarne şi pe Băsescu, aţi văzut că a zis că bărbaţii ăia de stat care se dădeau rotunzi sunt acum pe sub masă. Dacă Udrea ar începe să vorbească, s-ar întâmpla mari nenorociri pentru mulţi, inclusiv pentru cei care ocupă funcţii de autoritate. A început puţin, dar ea poate da detalii multe de tot, pentru că a fost părtaşă la toate discuţiile cu «licuriciul» nostru şi ştie cum s-a negociat: pune-l pe ăla, dacă te pun, trebuie să faci aia şi au şi făcut unii. Dacă vrea ca eu să-i fiu avocat, primul sfat pe care i l-aş da ar fi să facă denunţuri, dar foarte bine gândite, cu probe serioase, şi are probe, să invoce persoane, documente, locuri, să poată face dovada lor, să se facă o anchetă în care să se stabilească nişte certitudini. Aşa are şanse să scape mai uşor", a declarat Pavel Abraham pentru ziarulring.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.