Traian Băsescu a decis ce vilă vrea de la RA-APPS. Unde se mută fostul preşedinte

Publicat in Politica 04 Februarie 2015 Actualizat: 04 Februarie 2015 1221 ori
Google+ WhatsApp
Traian Băsescu a decis ce vilă vrea de la RA-APPS. Unde se mută fostul preşedinte
Traian Băsescu a decis ce vilă vrea de la RA-APPS. Unde se mută fostul preşedinte
Traian Băsescu a decis ce casă vrea de la RA-APPS. Epopeea caselor oferite fostului preşedinte a ajuns la final. Acesta a avut două luni de zile pentru a decide unde vrea să rămână. 
 
 
Pe agenda săptămânală a şedinţei executivului figurează o Hotărâre de Guvern prin care este alocată casa Mioarei Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, fostului preşedinte Traian Băsescu. Este vorba despre un imobil din cartierul Primăverii, de pe strada Gogol, nr. 2, imobil în care a locuit Mioara Roman timp de 25 de ani. Acesta are 350 de metri pătraţi, şapte camere plus două camere de serviciu, sute de metri pătraţi de grădină.
 
Astfel, astăzi s-ar putea termina epopeea casei fostului preşedinte, după ce Guvernul, prin intermediul RA-APPS, i-a propus fostului preşedinte şapte imobile în care să se mute, conform legii în vigoare. 
 
Băsescu a susţinut că ar fi ales vilele din Snagov, vile care fie au fost scoase la vânzare, fie au fost date spre folosinţă Ministerului Muncii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.