Doi fosti ministri condamnati definitiv la inchisoare

Publicat in Politica 27 Ianuarie 2015 431 ori
Google+ WhatsApp
Doi fosti ministri condamnati definitiv la inchisoare
Doi fosti ministri condamnati definitiv la inchisoare

Fostii ministri Szolt Nagy si Codrut Seres au fost condamanti definitiv la inchisoare cu executare.

 

Szolt Nagy, fost ministru al Comnucatiilor, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru aderare la grup infractional organizat trans-national.

Codrut Seres, fost ministru al Economiei a fost condamant la 4 ani si 8 luni pentru divulgare de secrete si aderare la grup infractional organizat trans-national.

Concret, Nagy şi Sereş sunt acuzaţi că ar fi furnizat grupului infracţional menţionat date secrete referitor la privatizarea S.C. Electrica Muntenia Sud, vânzarea unui pachet de 8% din acţiunile Petrom, procesele de privatizare/restructurare a S.C. Romaero S.A. Bucureşti şi S.C. Avioane S.A. Craiova, consultanţă în vederea privatizării S.N. Radiocomunicaţii, adjudecarea licitaţiei pentru asigurarea consultanţei în vederea restructurării şi privatizării C.N. Poşta Română şi selectarea prin licitaţie a consultantului internaţional pentru listarea la bursă a pachetului de 46% din acţiunile deţinute de statul român la S.C. Romtelecom S.A.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.