Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA

Publicat in Politica 23 Ianuarie 2015 2212 ori
Google+ WhatsApp
Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA
Gigi Becali, MESAJ BOMBĂ pentru presa din ROMÂNIA

Gigi Becali a vorbit despre relaţia cu presa şi a dezvăluit ce va spune în conferinţa de presă pe care o va organiza după ce va fi eliberat.

 

"O să fac o conferinţă de presă în care o să-i rog pe toţi jurnaliştii aşa: «Vă rog în genunchi să-mi lăsaţi fetele şi nevasta în pace, să nu le mai filmaţi că nu-i frumos!»", a fost mesajul lui Gigi Becali, transmis  printr-un intermediar.

"De sărbători, am stat cu familia şi îi dau slavă lui Dumnezeu că a fost bine. Am stat numai acasă: cu mama, cu soţia, cu fetele. Am stat numai acasă ca să nu mă mai întâlnesc cu ziariştii. Păi, n-aţi văzut că au zis, că n-o să ajung la puşcărie, că e viscol?!... Când ziceau ei aşa, eu eram deja în puşcărie", a msi spus Gigi Becali.

Întrebat dacă o să fie socru-mic imediat ce va fi liber, Gigi Becali spune: "Alea sunt minciuni! Se miră presa ce să mai inventeze. Să-mi ţină Dumnezeu fetele mele aşa cum le-am crescut, că eu le-am crescut în frica de Dumnezeu şi în dragoste de Hristos. Hristos e mai bun profesor decât toţi profesorii".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.