Anunţ bombă în scandalul dintre Bercea şi familia Băsescu: Interlopul vrea să-l denunţe pe Traian Băsescu

Publicat in Politica 18 Ianuarie 2015 Actualizat: 18 Ianuarie 2015 2365 ori
Google+ WhatsApp
Anunţ bombă în scandalul dintre Bercea şi familia Băsescu: Interlopul vrea să-l denunţe pe Traian Băsescu
Anunţ bombă în scandalul dintre Bercea şi familia Băsescu: Interlopul vrea să-l denunţe pe Traian Băsescu

Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, pregăteşte un denunţ împotriva lui Traian Băsescu. Într-o intervenţie la România TV, avocatul Pavel Abraham a anunţat că se va întâlni cu Bercea săptămâna viitoare să discute despre probele pe care interlopul le are împotriva fostului preşedinte.


"Probabil va fi depus un denunt. (...) Îi creez această ocazie domnului Anghel marţi, când există un termen la Tribunalul Piteşti. (...) Domnia sa, în intervale relativ scurte, când era transportat în sau dinspre instanţe a făcut aprecieri privind implicarea fostului preşedinte Traian Băsescu. (...) Fapte au fost relatate, mi s-a spus că există dovezi în sprijinul celor afirmate de dânsul", a declarat avocatul Pavel Abraham, într-o intervenţie telefonică la România TV

 
 

Bercea Mondial a declarat săptămâna trecută, la Curtea de Apel Piteşti, că a încercat să depună plângere la DNA împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, însă procurorii nu l-au primit.

"Am dat telefon la DNA Piteşti şi N-AU VRUT să mă duc să fac denunţul. Am dat telefon să fiu chemat la DNA", a declarat Bercea Mondial, în data de 13 ianuarie. 

Bercea a susţinut în mai multe rânduri că banii daţi lui Mircea Băsescu au ajuns la fostul preşedinte. "Au ajuns la Traian Băsescu. O să facem denunţul. Foarte mari şi foarte multe după ce iese Traian Băsescu de la preşedinţie. Mi-au arestat copiii la domiciliu ca să nu mai vină la presă să vorbească. Avem probe. Probe, filmări", a mai spus Sandu Anghel.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office