"Victor Ponta este cel mai bun premier de după 1989!" Vezi CINE a spus asta

Publicat in Politica 18 Ianuarie 2015 633 ori
Google+ WhatsApp
"Victor Ponta este cel mai bun premier de după 1989!" Vezi CINE a spus asta
"Victor Ponta este cel mai bun premier de după 1989!" Vezi CINE a spus asta

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat că nu există motive pentru schimbarea conducerii partidului, adăugând că Victor Ponta este cel mai bun premier al României de la Revoluție.

„Sper din toată inima că Victor Ponta și Liviu Dragnea vor rămâne în continuare la conducerea PSD. Victor Ponta este, putem spune acum, cel mai bun prim-ministru de după Revoluție încoace, pentru că și-a respectat toate promisiunile electorale”, a spus Olguța Vasilescu, care este și primarul municipiului Craiova.

‘Eu nu văd un alt președinte decât Victor Ponta. Este prim-ministru în exercițiu, va trebui să rămână lider de partid, pentru că altfel va fi, probabil, o altă problemă în interiorul PSD și nu văd motivele pentru care ar trebui să îl schimbăm pe Victor Ponta. Numai pentru că nu le place unora de fața lui, nu mi se pare un argument suficient’, a adăugat Lia Olguța Vasilescu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office