Marian Vanghelie, AUDIAT la DNA

Publicat in Politica 09 Ianuarie 2015 398 ori
Google+ WhatsApp
Marian Vanghelie, AUDIAT la DNA
Marian Vanghelie, AUDIAT la DNA

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 din Bucureşti, este audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie

 

Marian Vanghelie a venit, vineri, la DNA, edilul urmând să fie audiat în dosarul privind votul din diaspora, de la alegerile prezidenţiale.

Vanghelie a fost citat la DNA în calitate de martor. În momentul în care a sosit la sediul DNA, Marian Vanghelie a declarat că nu ştie de ce a fost chemat, dar a afirmat că va face declaraţii când va ieşi din insituţie.

Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat, în luna decembrie, Parchetului General să-i remită dosarul privind modul în care a decurs votul în străinătate la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, în care sunt cercetate fapte de abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale

"La data de 4 decembrie 2014, constatând că faptele cu privire la care s-a început urmărirea penală sunt susceptibile de a fi încadrate şi în dispoziţiile art. 132 din Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, norme care atrag competenţa de investigare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de urmărire penală şi criminalistică a dispus declinarea cauzei în favoarea acestei structuri", preciza Parchetul General într-un comunicat de presă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office