Iohannis, mesaj socant legat de terorism si coruptie

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2015 362 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis, mesaj socant legat de terorism si coruptie
Iohannis, mesaj socant legat de terorism si coruptie

Presedintele Klaus Iohannis a publicat un mesaj socant pe pagina sa de Facebook legat de terorism, coruptie si crima organizata. Pe fondul atentatului terorist de la Paris impotriva jurnalistilor si caricaturistilor de la Charlie Hebdo care a cutremurat Europa, presedintele Iohannis pune pe acelasi plan terorismul, coruptia si crima organizata - o alaturare ce poate fi socanta.

 

Iar eroii luptei impotriva acestor "retele ilegale" sunt desemnati procurorii. Astfel Iohannis provoaca la dezbateri pe tema participarii procurorului general la sedintele CSAT.

"Nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva rețelelor ilegale de orice fel. Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe și procurorul general la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării?", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office