Gestul lui Victor Ponta după ATACUL SÂNGEROS din Paris

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2015 377 ori
Google+ WhatsApp
Gestul lui Victor Ponta după ATACUL SÂNGEROS din Paris
Gestul lui Victor Ponta după ATACUL SÂNGEROS din Paris

Victor Ponta, premierul României, va merge, joi, la ora 12:30 la ambasada Franţei din Bucureşti pentru a semna în cartea de condoleanţe, în urma atacului de la Paris.

 

Primul-ministru Victor Ponta a adresat omologului său francez, Manuel Valls, o scrisoare în care îşi prezintă indignarea şi tristeţea profundă cauzate de evenimentele din Paris.

"Îmi exprim profunda indignare şi tristeţe la aflarea teribilei veşti despre atacul de la redacţia Charlie Hebdo care a provocat moartea a 12 persoane şi rănirea gravă a altora. România condamnă cu fermitate flagelul terorismului și orice act de violență care pune în discuție libertatea de exprimare și valorile democrației. Vreau să transmit atât familiilor victimelor redacției Charlie Hebdo, precum și poporului francez cele mai sincere condoleanțe și compasiunea poporului român. Gândurile mele se îndreaptă deopotrivă către cei care au fost răniți în acest atac de nejustificat și intolerabil, dorindu-le o însănătoșire grabnică", a scris premierul Victor Ponta într-o scrisoare transmisă omologului său francez, Manuel Valls.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office