INCENDIAR. Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinerețe

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2015 955 ori
Google+ WhatsApp
INCENDIAR. Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinerețe
INCENDIAR. Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinerețe

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a făcut o dezvă­luire de senzaţie în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea.

 

Vadim a afirmat despre Elena Udrea că în tinereţe ar fi fost iubită de fotbalistul Ilie Stan, adică un fel de echivalent al fetelor de azi celebre pentru legătu­rile cu fotbalişti cunos­cuţi. Partenerul despre care a vorbit Vadim Tudor nu este altul decât fostul jucător şi antrenor al FC Steaua, buzoianul Ilie Stan, care în perioada sa de glorie maximă şi-ar fi tras „gagică” beton.

„Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giu­giuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti după el şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?”, a declarat C.V. Tudor în cadrul unei emisiuni la Gsp TV.

Ca reacţie la cele declarate, Ilie Stan nu a infirmat total dezvăluirile „Tribunului”. An­trenorul Ilie Stan a spus că a cunoscut-o pe Elena Udrea, pe vremea când era jucătorul echipei din Ghencea, dar nu a confirmat „giugiuleala” despre care a vorbit Vadim Tudor.

„Este un fel de scandal artificial, nu-i nimic adevărat”, a mai precizat antrenorul Ilie Stan, ca răs­puns la întrebarea cu privire la Dacia albă şi drumurile Elenei Udrea la Capitală despre care a vorbit C.V. Tudor.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office