AVERTISMENTUL șefului Înaltei Curți de Casație și Justiție

Publicat in Politica 06 Ianuarie 2015 793 ori
Google+ WhatsApp
AVERTISMENTUL șefului Înaltei Curți de Casație și Justiție
AVERTISMENTUL șefului Înaltei Curți de Casație și Justiție

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat in cadrul sedintei Consiliului Suprem al Magistraturii ca pedepsele sa fie cele mai aspre atunci cand actele de coruptie se petrec la cel mai inalt nivel al statului.

 

"Atunci cand aceste fapte se petrec la cel mai inalt nivel al organizarii statele, pedepsele evidend in baza probatoriului administrat, trebuie sa fie cele mai dure si mai intransigente tocmai pentru a da un semnal ca aceste fapte ", a declarat ea in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

De asemenea ea a deplans aranjamentele din trecut pe seama Justitiei:

"Nu vom negocia independenta justitiei nici macar petru pastrarea unei paci politice", a mai spus presedintele ICCJ.

"Sunt ingrijorata ca unii jurnalisti, unele trusturi de presa, unele organizatii incearca sa induca ideea unei neincrederi asurpa actului de justitie infaptuit de regula de magistrati", a concluzionat Livia Stanciu.

Livia Stanciu a multumit presedintelui Romaniei pentru propunerea ca Parchetului General si Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa aiba drept de initiativa.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.