Primele atacuri la cuplul prezidențial! Ce zice un stilist despre Carmen Iohannis

Publicat in Politica 21 Decembrie 2014 2390 ori
Google+ WhatsApp
Primele atacuri la cuplul prezidențial! Ce zice un stilist despre Carmen Iohannis
Primele atacuri la cuplul prezidențial! Ce zice un stilist despre Carmen Iohannis

Carmen Iohannis și-a făcut prima apariție în calitate de Primă Doamnă. Soția președintelui Iohannis a purtat o rochie cu mâneci scurte la ceremonia de învestire a soțului în Parlament și la Cotroceni, iar modul său vestimentar a fost desființat de stilistul Adina Buzatu.

 

„Ținută ei a fost primăvăratecă, într-o cromatică potrivită cu fizionimia, dar complet nepotrivită cu evenimentul. Nici croiul nu a fost adaptat protocolului, fiind cu cel puțin două palme prea scurtă și fără mâneci. La astfel de evenimente, la protocolul de gradul zero, mâinile trebuiesc acoperite, iar lungimea rochiei trebuie să fie peste genunchi, astfel încât să nu-i lase la vedere. Cu toate acestea, sunt convinsă că prima doamnă va învăța foarte repede, această greșeală nu cred că i se datorează ei, ci staff-ului care ar fi trebuit să se asigure că ținuta se încadrează în rigorile protocolului evenimentului. Pantofii ei, ca model, s-ar fi potrivit, dar nu și pielea lăcuită, care este mult prea elegantă pentru un eveniment de zi și, oricum, negrul nu se potrivea cu rochia pe care a purtat-o”, este de părere stilistul Adina Buzatu.

Nici Klaus Iohannis nu a scăpat de critici.

”La stilul său remarc o evoluție pozitivă, în sensul că, deși a păstrat linia clasică, linie cu care ne-a obișnuit, de data aceasta mâneca nu mai este atât de lungă, ci are o lungime potrivită. Sacoul urmărește linia corpului, iar tivul pantalonilor este corect, nu este prea lung. Alegerea cravatei nu dovedește prea multă creativitate”, este de părere Adina Buzatu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office