Mărturisiri SECRETE făcute de Elena Udrea despre Traian Băsescu

Publicat in Politica 18 Decembrie 2014 1156 ori
Google+ WhatsApp
Mărturisiri SECRETE făcute de Elena Udrea despre Traian Băsescu
Mărturisiri SECRETE făcute de Elena Udrea despre Traian Băsescu

Elena Udrea, Președintele PMP, a făcut, într-un interviu acordat celor de la Adevărul Live o serie de mărturisiri în premieră despre legăturile cu Traian Băsescu și cum acesta i-a învățat politică pe mulți din cei care ulterior i-au devenit apropiați.

 

De asemenea, Elena Udrea a făcut și o scurtă precizare despre preluarea conducerii PNL de către Alina Gorghiu.

”Este o imagine mai bună pentru partid decât era Teodor Atanasiu. Era normal să iasă Alina Gorghiu cu susţinerea lui Klaus Iohannis”, a precizat Elena Udrea la Adevărul Live despre Alina Gorghiu, noul președinte al PNL

Cu privire la mărturisirile despre Traian Băsescu, Elena Udrea a făcut o serie de dezvăluiri.

”Băsescu ne scotea din Cișmigiu, erau și colegi de la PNL, eram atunci în alianța D.A., și ne povestea. Era vara, stăteam până târziu în noapte. Atunci am aflat cât de mare a fost Traian Băsescu în marina comercială. Eram fascinată. Eu ce puteam să îi spun? Fusesem doar avocat. Atunci am aflat care îi sunt valorile în viață și în politică. (…) Când am intrat în politică aveam un Mercedes, pe care am pus afișe cu Traian Băsescu la campania în 2004. Ludovic Orban imi spunea să nu mai vin cu Mercedes la campanie și l-am întrebat de ce”, a precizat Elena Udrea.

”(…) Mă uit ce ușor se trece peste susținerea Președintelui pentru mine. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat în 2004- 2005 dacă m-ar fi susținut Președintele la șefia PD. Cam ce credeți că s-ar fi întâmplat?”, s-a întrebat Elena Udrea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office