Ion Cristoiu, previziunea care dă fiori greilor PNL și PDL: ”Nu va mai fi mult amânată”

Publicat in Politica 19 Noiembrie 2014 1573 ori
Google+ WhatsApp
Ion Cristoiu, previziunea care dă fiori greilor PNL și PDL: ”Nu va mai fi mult amânată”
Ion Cristoiu, previziunea care dă fiori greilor PNL și PDL: ”Nu va mai fi mult amânată”

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat într-un editorial, postat pe blogul său, cu ce situație dificilă s-ar putea confrunta mai mulți grei ai PNL și PDL în perioada următoare.

 

Ziaristul este de părere că anchenta DNA în dosarul EADS nu va mai fi prea mult amânată, iar mai mulți lideri importanți ai PNL și PDL vor fi afectați de această anchetă.

Drept urmare, la nivelul activului – cred eu – s-a ivit gîndul că orice tertip de a scăpa de DNA e nu numai inutil, dar și periculos. Dacă acest trend ține, PDL, PNL, PMP, formațiunile care au trăit electoral pînă acum din apărarea corupților de către PSD, se vor confrunta cu o mare problemă: Cea a corupților din propriile rînduri.

Nu cred că ancheta DNA în afacerea EADS va mai fi prea mult amînată.

Din cîte se știe, în afacere sunt implicate și nume grele din PDL și PNL. Ce vor face liderii acestor partide cînd se va pune problema ridicării imunității în Parlament. Dar nu numai atît. Dacă PSD declanșează acțiuni precum cele de marți, într-o campanie menită a dovedi c-a înțeles semnalul străzii, forțele anti-PSD vor pierde principala armă de atac la adresa PSD. Confruntarea va rămîne atunci pe teren economic”, a punctat Cristoiu pe blogul personal.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.