Tăriceanu, despre Iohannis: O persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. O continuare a lui Băsescu

Publicat in Politica 17 Noiembrie 2014 1494 ori
Google+ WhatsApp
Tăriceanu, despre Iohannis: O persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. O continuare a lui Băsescu
Tăriceanu, despre Iohannis: O persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. O continuare a lui Băsescu

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni, la Parlament, că deşi a câştigat alegerile, Klaus Iohannis rămâne "o persoană inadecvată" pentru funcţia de preşedinte al României.

 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis este noul preşedinte al României. Călin Popescu-Tăriceanu consideră că noul şef al statului este lipsit de experienţă şi va fi doar o continuare a "regimului lui Băsescu".

"Rămân totuşi de părerea că domnul Klaus Iohannis, deşi este câştigătorul acestui tur al II-lea şi al alegerilor prezidenţiale, rămâne o persoană inadecvată pentru funcţia de preşedinte. Consider că nu are nici experienţa, nici competenţele necesare pentru a fi preşedinte al României. Mai mult decât atât, cred că, aşa cum am mai spus, nu va reprezenta decât o continuare a regimului Băsescu", a afirmat preşedintele PLR.

De cealaltă parte, premierul Victor Ponta a precizat că îşi exprimă dorinţa de dialog cu noul preşedinte ales, Klaus Iohannis.

"Îl felicit pe dl. Iohannis, este un preşedinte legitim şi sunt convins că va face tot ce ţine de domnia sa pentru a face bine României. România a dovedit că este o democraţie consolidată. Îmi exprim dorinţa de dialog cu noul preşedinte legitim al României. Sunt absolut convins că şi domnia sa va dori să dialogăm. România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate", a declarat, luni, Victor Ponta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office