Ce spune Klaus Iohannis despre coruptii din PNL

Publicat in Politica 17 Noiembrie 2014 2600 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune Klaus Iohannis despre coruptii din PNL
Ce spune Klaus Iohannis despre coruptii din PNL

Noul preşedinte al României, Klaus Iohannis, a declarat, într-un interviu pentru agenția de presă germană DPA, că va continua lupta împotriva corupţiei politice. Preşedintele ales a spus că toate partidele au corupţii lor, inclusiv PNL, dar a insistat asupra faptului că nimeni nu poate fi protejat de politică.

 

Klaus Iohannis recunoaște, în interviul pentru DPA, că problema corupției ridicate rămâne și că inclusiv Partid Național Liberal (PNL) nu este imun la ea.

"Există politicieni corupți în fiecare partid. În al meu de asemenea. Nu voi încerca să ascund aceasta și de aceea avem nevoie de o schimbare. Toate partidele noastre au nevoie de o reformă", a declarat Iohannis.

Iohannis insistă asupra faptului că nimeni nu poate fi protejat de politică, mai notează agenția germană de presă.

"Lupta împotriva corupției trebuie să continue. Nu trebuie să existe nicio imunitate de la urmărirea penală pentru politicieni, inclusiv șeful statului", le-a mai spus Iohannis jurnaliştilor germani.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office