VICTOR PONTA: Am votat pentru ca toate mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună

Publicat in Politica 16 Noiembrie 2014 463 ori
Google+ WhatsApp
VICTOR PONTA: Am votat pentru ca toate mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună
VICTOR PONTA: Am votat pentru ca toate mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI.  Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, că a votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să trăiască într-o ţara mai bună, pentru ca generaţia sa să nu mai fie o generaţie de sacrificiu.

 

Astăzi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să trăiască într-o ţara mai bună, pentru ca toţi copiii noştri să poate învăţa mai bine şi pentru că, după 25 de ani noi, eu, Daciana, Sorin Oprescu, să nu mai fim o generaţie de sacrificiu. Sunt coştient de responsabiltiatea pe care o am, cred în România şi sunt pregătit”, a declarat premierul Victor Ponta, la ieşirea de la vot.

La rândul său, soţia acestuia, Daciana Sârbu, a spus că a votat pentru linişte şi înţelegere.

”Îmi doresc ca de mâine să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere, pentru asta am votat”, a spus Daciana Sârbu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI.  18.281.625 de alegători sunt aşteptaţi la vot în cel de-al doilea tur pentru a alege unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni: candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin - Liberale (ACL), Klaus Iohannis

Victor Ponta intră în turul al doilea cu o diferenţă de 10 procente, după ce, în primul tur, a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi), în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 30,37% dintre alegători (2.881.406 voturi). 

În turul final, va fi declarat ales preşedinte candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. În sondajele de opinie realizate, înainte de finală, Victor Ponta era cotat drept câştigător al alegerilor prezidenţiale.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office