Oamenii lui Iohannis împart şpăgi electorale la sate VIDEO

Publicat in Politica 15 Noiembrie 2014 1319 ori
Google+ WhatsApp
Oamenii lui Iohannis împart şpăgi electorale la sate VIDEO
Oamenii lui Iohannis împart şpăgi electorale la sate VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Oamenii lui Klaus Iohannis împart mită electorală înainte de alegeri. În speranţa că vor convinge oamenii să-l voteze pe candidatul ACL, reprezentanţii alianţei împart oamenilor de la sate zahăr şi ulei, în pungi în care sunt şi fluturaşi care îi îndeamnă să pună ştampila pe Klaus Iohannis la alegerile de duminică. Dar campania nu pare să aibă prea mult succes.

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mita electorală este în continuare o "armă" în campanie. Reprezentanţi ai ACL au împărţit pungi cu alimente prin satele din mai multe judeţe, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, din 16 noiembrie.

În felul acesta, Klaus Iohannis speră că îi va determina pe oameni să-l aleagă. Candidatul ACL nu a fost deloc zgârcit: a umplut plasele cu ulei şi zahăr şi le-a împărţit la cei nevoiaşi. Oamenii s-au arătat, însă, deranjaţi de gestul lui şi spun că votul lor nu poate fi cumpărat cu un kilogram de zahăr şi un litru de ulei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office