DOVADA implicării unor parlamentari ACL în organizarea protestelor/ FOTO

Publicat in Politica 15 Noiembrie 2014 715 ori
Google+ WhatsApp
DOVADA implicării unor parlamentari ACL în organizarea protestelor/ FOTO
DOVADA implicării unor parlamentari ACL în organizarea protestelor/ FOTO

Liderii ACL susțin peste tot că nu s-au implicat și nu se implică în organizarea protestelor din toată țara pentru dreptul la vot al românilor din Diaspora. Numai că un parlamentar ACL s-a implicat activ în organizarea unor asemenea proteste. STIRIPESURSE.RO prezintă dovada implicării deputatului de Maramureș, Mircea Dolha, în organizarea protestelor din Baia Mare:

 

Deputatul Mircea Dolha a ținut să precizeze că protestul a fost organizat de societatea civilă, dar nu neagă implicarea membrilor PNL. ”Protestul celor 2000 de băimăreni a fost organizat de societatea civilă, de oameni liberi, care au dorit să-și exprime un punct de vedere. Nu neg că numărul de pe care s-a trimis mesajul aparține unui tânăr de la PNL, dar acesta l-a folosit în nume personal pentru a-și mobiliza prietenii și apropiații. Esența protestului rămâne și oamenii liberi și-au exprimat voința în stradă. Pentru acest drept au murit oameni în stradă!”, a declarat deputatul Mircea Dolha.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office