Inca o GAFA MAGISTRALA, marca Iohannis: Dacă aveam copii, nu aveam timp de carieră VIDEO

Publicat in Politica 15 Noiembrie 2014 1147 ori
Google+ WhatsApp
Inca o GAFA MAGISTRALA, marca Iohannis: Dacă aveam copii, nu aveam timp de carieră VIDEO
Inca o GAFA MAGISTRALA, marca Iohannis: Dacă aveam copii, nu aveam timp de carieră VIDEO

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, a declarat vineri seară, în ultima apariţie televizată dinaintea turului doi de scrutin, că a ales cariera în detrimentul ideii de a adopta copii, în condiţiile în care el şi soţia sa nu au putut să-şi mărească familia pe cale naturală.

 

Klaus Iohannis a declarat că a preferat cariera ideii de a înfia copii, după ce el şi soţia sa nu au putut deveni părinţi.

"Nu a fost o variantă pe care am considerat că putem să o luăm în considerare fiindcă acum câţiva ani buni, aproape 20 de ani, am decis să intru într-o carieră foarte publică. Am intat în conducerea Inspectoratului Şcolar, iar de 14 ani sunt primarul municipilui Sibiu şi poate dacă aş fi avut copii n-aş fi făcut acest pas. Aşa am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziţie pentru a mă implica în ce fac în calitatea mea de persoană publică", a declarat Klaus Iohannis, la Etno TV.

În ultimele luni, lui Klaus Iohannis i s-a reproşat implicarea într-un proces de adopţie ce a avut loc la începutul anilor 1990. Vineri, femeia din Canada care a fost ajutată de candidatul ACL la alegerile prezidenţiale şi de soţia sa să înfieze copii de la o familie în acea perioadă a recunoscut că, contrar spuselor lui Iohannis, ar fi plătit o sumă de bani pentru ca adopţia să nu eşueze, fapt ştiut, foarte probabil şi de intermediari.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office