Academicienii din Republica Moldova il sustin pe Victor Ponta la presedintia Romaniei, "un om al faptelor concrete"

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2014 375 ori
Google+ WhatsApp
Academicienii din Republica Moldova il sustin pe Victor Ponta la presedintia Romaniei, "un om al faptelor concrete"

Academicianul Mihai Cimpoi, presedintele Asociatiei Uniunilor de Creatie din Republica Moldova, a transmis un mesaj fratilor de peste Prut, in care explica motivele pentru care candidatul PSD ar trebui sustinut la functia de presedinte al Romaniei.

 

Scrisoarea este semnata de membri marcanti ai lumii academice din Republica Moldova, acestia din urma apreciind eforturile actualului guvern in sprijinirea romanilor de peste Prut prin numeroasele programe de dezvoltare si cooperare intre cele doua tari.

"In ultimii ani, Guvernul Romaniei, condus de Victor Ponta, a purces la realizarea celui mai consistent program de sustinere a Republicii Moldova: a fost construit gazoductul Iasi-Ungheni menit sa asigure independenta energetica a Republicii Moldova, a fost acordata asistenta medicala si sanitara prin crearea sistemului SMURD, a programului de transport hepatic si a celui de asistenta stomatologica gratuita pentru copii si batrani; scolile din R. Moldova au fost dotate cu 100 de microbuze, s-au acordat mijloace financiare pentru restaurarea si functionarea unor importante institutii de cultura din R. Moldova (Muzeul National de Arta, Sala cu Orga, Teatrul dramatic <B.P.Hasdeu> din Cahul) s.a.

Faptele concrete amintite mai sus ne conving ca si din functia de Presedinte al Romaniei domnul Victor Ponta va continua sa sprijine parcursul European al R. Moldova, modernizarea societatii noastre.

Iata de ce va indemnam, dragi concetateni, sa raspundem cu bine la binele facut si, in turul doi al alegerilor din 16 noiembrie, sa votam cu Victor Ponta, un om al faptelor concrete, politician tanar si energic, care va sti sa uneasca si sa consolideze intreaga societate romaneasca.", se arata in mesajul academicianului Mihai Cimpoi.

Scrisoarea integrala, in galeria foto de mai sus.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.