Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3

Publicat in Politica 13 Noiembrie 2014 502 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3
Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3

Candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la dezbaterea electorală organizată de postul de televiziune Antena 3 şi programată pentru această seară.

"Am fost la două dezbateri, cine a avut urechi de auzit a auzit", a declarat Iohannis, de la sediul partidului.

"Ieri i-a fost trimisă o a patra invitaţie la Antena 3. (...) Pe toate le-a declinat, aşa cum a făcut şi acum, de dimineaţă, pe răcoare", a declarat jurnalistul Adrian Ursu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

"Klaus Iohannis îmi aduce aminte perfect de Traian Băsescu. E totuşi bizar să arăţi atât de diferit şi să fii atât de asemănător cu Traian Băsescu în practicile lui din campania din 2009. La un moment dat, Traian Băsescu se plângea că nu e invitat la Antena 3. L-am invitat, după care a zis că nu vine", a declarat directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea. 

Gâdea a arătat că ultima invitaţie oficială la dezbaterea electorală organizată de Antena 3 a fost lansată în cursul zilei de ieri. 

"Ieri, văzând că nu a dat răspuns pentru confruntarea din această seară, i-am trimis o nouă scrisoare prin care l-am invitat la dezbatere şi, pentru a fi lucrul bine făcut, i-am spus că e foarte mare nevoie să ne dea un răspuns până în seara respectivă, la ora 19", a spus Mihai Gâdea, precizând că nici această scrisoare nu a primit niciun fel de răspuns.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office