Glonţul de argint tras de Ponta: retrocedările din Sibiu! Iohannis n-a avut nici o replică VIDEO

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 895 ori
Google+ WhatsApp
Glonţul de argint tras de Ponta: retrocedările din Sibiu! Iohannis n-a avut nici o replică VIDEO
Glonţul de argint tras de Ponta: retrocedările din Sibiu! Iohannis n-a avut nici o replică VIDEO
In a doua dezbatere prezidentiala, organizata pe un teren favorabil lui Klaus Iohannis, Victor Ponta i-a pus o intrebare la care acesta n-a avut nici un raspuns: anume cel referitor la retrocedarea, in Sibiu, doar a cladirilor care apartin in prezent bisericii de care apartine domnul Iohannis, dar si Forumului Germanilor din Sibiu.
Victor Ponta i-a transmis lui Klaus Iohannis că au existat 1976 de cereri de retrocedari, majoritatea fiind nesolutionate. In schimb, s-au retrocedat, catre Biserica Evanghelica si Forumul Democrat Muzeul National Brukenthal, Liceul Teoretic Brukenthal, Palatul Copiilor, Spitalul de Pneumoftiziologie, Liceul de Arta, Sediul directiei Sibiu a Arhivelor Nationale, Clubul Sportiv Scolar Soimii Sibiului, Complexul de servicii comunitare "Prichindelul", Caminul de Batrani din strada George Cosbuc saucladiri din complexul Muzeal Astra.
 
"Domnul primar a solutionat doar 164 de cereri, toate pentru Biserica Evanghelica si Forumul german. Restul, din 1976 de cereri, inca nesolutionate!", a spus Ponta.
 
In fata acestui atac, Iohannis s-a enervat si a incercat, ca de obicei in aceasta emisiune, sa nu raspunda absolut deloc. In zilele urmatoare, candidatul ACL va trebui sa clarifice acest aspect, care creeaza o mare problema de credibilitate si legalitate. 
 
Din cele 1976 de cereri de retrocedări, 164 au fost soluţionate prn restituire in natura, 586 - prin masuri reparatorii, 611 au fost notificari respinse, iar 401 sunt notificari nesolutionate. 'Restul sunt redirectionate sau solutionate prin masuri combinate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.