DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Reacţie nervoasă a lui Iohannis, când a fost băgat în corzi de Ponta VIDEO

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 Actualizat: 12 Noiembrie 2014 619 ori
Google+ WhatsApp
DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Reacţie nervoasă a lui Iohannis, când a fost băgat în corzi de Ponta VIDEO
DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Reacţie nervoasă a lui Iohannis, când a fost băgat în corzi de Ponta VIDEO

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis a avut o reacţie nervoasă în momentul în care a fost băgat în corzi de Victor Ponta pe tema acordului de colaborare instituţională semnat cu Traian Băsescu.

 

Victor Ponta i-a atras atenţia lui Klaus Iohannis că foloseşte semnarea pactului de colaborare instituţională semnat de premier cu Traian Băsescu ca pe o lozincă de campanie, fără să înţeleagă adevărata lui însemnătate.
 
"Iohannis ieri nu se pregătise şi a spus pact de coabitare, azi la fel. Se numeşte acord de colaborare instituţională şi l-a dus Băsescu lui Barroso, Van Rompuy şi lui Schultz. Dacă vreţi să fiţi preşedinte, trebuie să înţelegeţi că aveţi obligaţii faţă de români şi de partenerii noştri. Şi să nu trataţi în mod lozincard pentru că atunci când a fost publicat acordul de colaborare nu ne-aţi criticat, ci ne criticaţi acum", i-a spus Ponta lui Iohannis.

Iritat de observaţiile premierului, Klaus Iohannis a avut o reacţie nervoasă. "Am dezavuat acest pact de coalborare din momentul în care a fost semnat. Dacă tot fluturaţi acel acord în faţa camerelor, să ne explicaţi şi nouă de ce aţi încheiat acest acord?", a cerut Iohannis.

Cum formatul dezbaterii prevedea un timp limitat pentru drepturi la replică, moderatorul i-a spus lui Victor Ponta că va putea răspunde doar cu condiţia ca Iohannis să îi cedeze cele 30 de secunde pe care el le mai avea la dispoziţie, iar reacţia primarului Sibiului a fost una tăioasă şi neaşteptată, dat fiind faptul că el fusese cel care adresase întrebarea: "NU le dau!"

"Asta e o lipsă de fair-play", l-a atenţionat Ponta, moment în care Klaus Iohannis a devenit brusc generos: "Aveţi 20 de secunde de la mine".

"Am încheiat acordul pentru a nu ajunge din nou la suspendare, ca în 2012", a punctat Ponta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.