FINALA pentru Cotroceni. Ponta: Iohannis va întoarce România în 2010. Ce părere are Iohannis despre Ponta

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 421 ori
Google+ WhatsApp
FINALA pentru Cotroceni. Ponta: Iohannis va întoarce România în 2010. Ce părere are Iohannis despre Ponta
FINALA pentru Cotroceni. Ponta: Iohannis va întoarce România în 2010. Ce părere are Iohannis despre Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis au, miercuri seara, de la ora 20.00, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Fiecare dintre cei doi a avut ocazia să spună ce calităţi şi defecte are contracandidatul.

 

Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la dezbaterea televizată cu contracandidatul de la ACL, Klaus Iohannis, că România va arăta ca în anii 2010-2011 dacă actualul primar al Sibiului va fi ales preşedinte.

"Puneţi aşa, că aţi văzut fotografiile de multe ori: Boc, Blaga, MRU, Videanu, Falcă, Flutur, să-l scoateţi pe domnul Băsescu din poză şi îl puneţi pe domnul Iohannis. România va arăta ca în 2010-2011. Cu aceeaşi oameni nu poţi, ştiţi e o vorbă celebră: 'e un semn de nebunie să crezi că aplicând aceleaşi metode obţii un rezultat diferit'. Cu aceiaşi oameni, cu aceleaşi ingrediente, acelaşi rezultat-2010-2011", a afirmat Ponta la dezbaterea găzduită de B1TV.
 
"Iohannis seamănă foarte mult cu Băsescu, e împotriva la orice. În ce priveşte reducerea CAS, e un proiect eminamente libeal, când l-am aprobat în Parlament l-aţi respins. Numai Băsescu făcea acest lucru", a adăugat Ponta.
 
"Avem un singur preşedinte al României care a fost primar şi un singur premier - Emil Boc. Despre ei cred că au fost un preşedinte şi un premier foarte slabi. Dacă dv. credeţi că sunt buni, e părerea dv., eu nu o împărtăşesc", a mai spus premierul.
 
Klaus Iohannis spune că în situaţia în care contracandidatul său Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), va ajunge preşedintele României, 'a doua zi în Parlament va fi aprobată legea amnistiei şi graţierii'.

'În cazul în care contracandidatul meu, Victor Ponta, va fi ales preşedinte, a doua zi în Parlament va fi aprobată legea amnistiei şi graţierii, va fi promulgată de noul preşedinte Ponta şi ne vom trezi înapoi în societate cu toţi corupţii şi condamnaţii, toţi frumos albiţi', a spus Iohannis, miercuri seară, în timpul dezbaterii de la postul B1Tv.

Candidatul ACL a precizat că, dacă va ajunge el preşedinte, nu va promulga o astfel de lege.

În momentul în care li s-a solicitat să vorbească despre calităţile celuilalt candidat, Ponta a spus despre Iohannis că este un politician 'mult mai abil' decât credea.

'E un politician mult mai abil decât credeam. Modul în care l-a dat jos pe Crin Antonescu, cel puţin pentru oamenii din jurul său, pentru Blaga, Ungureanu, poate fi un lucru bun. Domnia sa spune şi locuitorii din Sibiu spun că e un primar bun', a spus Ponta.

La rândul său, Iohannis a răspuns că Ponta poate vorbi despre orice, chiar dacă ştie sau nu despre ce e vorba.

'Contracandidatul meu are calitatea de a vorbi despre orice, oricât, indiferent dacă ştie sau nu despre ce e vorba', a spus Iohannis.

El a mai spus despre Victor Ponta, că, deşi este tânăr, este 'exponentul unui sistem foarte vechi' şi 'o persoană manevrată din umbră'.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.