DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis, nepregătit şi la a doua dezbatere electorală VIDEO

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 822 ori
Google+ WhatsApp
DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis, nepregătit şi la a doua dezbatere electorală VIDEO
DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis, nepregătit şi la a doua dezbatere electorală VIDEO

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis a venit la a doua dezbatere cu Victor Ponta cu dosare, dar este încă nepregătit. Nu a știut că amendamentul purtătoarei de cuvânt Alina Gorghiu din Comisia pentru revizuirea Constituției a fost RETRAS nu RESPINS.


DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis continuă să fie nepregătit pentru dezbaterea electorală cu Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a venit cu amendamentul semnat și ștampilat de deputatul PNL Alina Gorghiu și cu cererea de retragere a acestuia. Amendamentul ar fi cerut introducerea votului prin corespondență.

"Domnul Iohannis, la disputa de ieri, a fost total nepregătit şi a spus lucruri neadevărate. Primul, referitor la faptul că PNL a propus în comisia de modificare a Constituţiei un amendament la Constituţie referitor la votul electronic şi PSD l-a respins. Am în faţă procesul verbal, iar amendamentul propus de dna Gorghiu a fost retras nu a fost respins. Vreau ca Iohannis să fie mai bine pregătit când face afirmaţii

Iohannis, fără nici un document la mână, a spus că amendamentul a fost respins de PSD.

"Observ că domnul Iohannis a venit nepregătit și la această dezbatere, eu da" a spus Victor Ponta în cadrul dezbaterii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a acceptat şi a doua confruntare cu Victor Ponta, după cea de marţi seara. Deşi mai mulţi analişti politici, jurnalişti, dar şi politicieni de dreapta au spus că Iohannis a venit total nepregătit la prima dezbatere, Iohannis s-a apărat spunând că a fost doar "un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale", "dar, decât nimic..".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis s-au întâlnt, miercuri seara, la a doua dezbatere pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce în prima confruntare, Iohannis a acuzat că nu cunoaşte formatul şi temele emisiunii şi i s-a imputat faptul că a venit total nepregătit, staff-ul ACL a fost mandatat miercuri să negocieze formatul emisiunii care va avea loc la B1 TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.