Iohannis refuză să-i ceară senatorului Mircea Roşca să se pună la dispoziţia justiţiei

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 715 ori
Google+ WhatsApp
Iohannis refuză să-i ceară senatorului Mircea Roşca să se pună la dispoziţia justiţiei
Iohannis refuză să-i ceară senatorului Mircea Roşca să se pună la dispoziţia justiţiei

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Klaus Iohannis refuză din nou să răspundă întrebărilor incomode pe care Victor Ponta i le pune în cadrul dezbaterii.

 

"Domnule Iohannis îi cereți senatorului Mircea Roșca demisia ca să terminăm povestea?" l-a întrebat Victor Ponta pe Klaus Iohannis.
 
Candidatul ACL nu a răspuns solictării premierului, dar a spus în schimb că ACL a votat împotriva legii amnistiei și grațierii, o lege care nu s-a votat de fapt în Parlament.

Iohannis încearcă să acopere refuzul de a cere membrilor PNL cu probleme în justiție să părăsească partidul și să se pună la dispoziția magistraților prin atacuri împrumutate din stilul Băsescu.

"L-am avut pe Traian Băsescu atâția ani demagog, voia Justitie până când era vorba de ai lui", i-a spus Victor Ponta lui Klaus Iohannis. "Eu vreau justitie pentru toți. Lăsați demagogia d-lui Băsescu, oamenii vor un președinte serios", a continuat premierul Ponta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.