Lovitură DURĂ pentru Iohannis: Imagini cu o posibilă tentativă de FRAUDARE a alegerilor

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 Actualizat: 12 Noiembrie 2014 584 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură DURĂ pentru Iohannis: Imagini cu o posibilă tentativă de FRAUDARE a alegerilor
Lovitură DURĂ pentru Iohannis: Imagini cu o posibilă tentativă de FRAUDARE a alegerilor

ACL a încercat să fraudeze alegerile, acuză PSD. Preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat, miercuri seară, o înregistrare video, realizată în apropierea unei secţii de votare din Alexandria, în care apar mai multe persoane care discută şi par că iau bani de la reprezentanţi ai ACL.

 

Liviu Dragnea a prezentat presei o înregistrare în care sunt surprinşi mai mulţi alegători care par că primesc bani din partea unor persoane în imediata apropiere a unei secţii de votare.

"Vă prezentăm un filmuleţ care surprinde nişte cetăţeni care dau bani unor alegători care ies din secţia de votare şi care dovedeşte că aceşti oameni ştiu exact ce au de făcut". Şi cât să dea, şi cum să dea. Colegii mei din partid i-au identificat pe acei indivizi care dau bani şi sunt cunoscuţi ca persoane apropiate celor din ACL. Am făcut deja plângere la poliţie şi am dat toate probele pe care le-am găsit noi, iar instituţiile statului sunt cele în măsură să facă cercetări şi să stabilească vinovaţii", a spus Liviu Dragnea., care a precizat că acţiunea se desfăşoară în faţa unei secţii de votare din Alexandria.

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă miercuri, la ora 18.30, la sediul PSD.

Vom reveni cu amănunte.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office