Halucinant! MRU, clip electoral în limba maghiară

Publicat in Politica 12 Noiembrie 2014 5761 ori
Google+ WhatsApp
Halucinant! MRU, clip electoral în limba maghiară
Halucinant! MRU, clip electoral în limba maghiară

Premiera in politica romaneasca postdecembrista: un fost prim-ministru vorbeste in limba maghiara intr-un clip electoral.

 

Mihai Răzvan Ungureanu ne-a obisnuit cu mesajele electorale transmise diverselor categorii de public, în diferite forme, insa la asta nu ne asteptam. De data aceasta, fostul ministru a decis să le vorbească electorilor din Harghita în limba maghiara maghiară, iar inregistrarea a fost postata pe Youtube.

Mihai Razvan Ungureanu il recomanda, in ungureste, pe Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei. O ocazie de a se face de ras si in limba lui Petofi.


In clipul "unguresc", MRU indeamna la vot, enumerand drepturi fundamentale si amintind de simtul civil al fiecarui cetatean, fie el si ungur. Pe cand in tiganeste?


Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office